More About Me...

I am a Blog Lover. Blogging is my passion. It is a little effort to come up with thoughtful reviews on various issues which helps society to think about!

Another Tit-Bit...

Everything under one roof; your emotions, success, thinking, editorials, hot issues and many more...Just ENJOY!!!

A Live Interview between YOU & INDIAN GOVERNMENT

Image Source : Google

TAX is a financial charge or other levy imposed on an individual or a legal entity by a state or a functional equivalent of a state. Every year or for any consecutive period we pay a tax to the government. Why it is so? Coz, according to many political views, all activities funded by taxes which are beneficial to society and it can be used in modern nation-states to the benefit of the majority of the population and social development. We have seen many arguments about taxation revolve around the degree and the method of taxation. It is the reason that some people always indicate that compulsory taxation itself is inherently dishonorable, regarding it as theft of their property by the government.

Prior to all these taxes, let us assume that our Indian Government interviewing you on the matter of taxes. What will happen in the live interview? Just take a look here...

1) Question : What are you doing?
Answer : Business.
Tax : Pay PROFESSIONAL TAX!

2) Question : What are you doing in Business?
Answer : Selling the Goods.
Tax : Pay SALES TAX!!

3) Question : From where are you getting Goods?
Answer : From other State/Abroad
Tax : Pay CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Question : What are you getting in Selling Goods?
Answer : Profit.
Tax : Pay INCOME TAX!

5) Question : Where you Manufacturing the Goods?
Answer : Factory.
Tax : Pay EXCISE DUTY!

6) Question : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Answer : Yes
Tax : Pay MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Question : Do you have Staff?
Answer : Yes
Tax : Pay STAFF PROFESSIONAL TAX!

8) Question : Doing business in Millions?
Answer : Yes
Tax : Pay TURNOVER TAX!

9) Question : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Answer : Yes, for Salary.
Tax : Pay CASH HANDLING TAX!

10) Question : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Answer : Hotel
Tax : Pay FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

11) Question : Are you going Out of Station for Business?
Answer : Yes
Tax : Pay FRINGE BENEFIT TAX!

12) Question : Have you taken or given any Service/s?
Answer : Yes
Tax : Pay SERVICE TAX!

13) Question : How come you got such a Big Amount?
Answer : Gift on birthday.
Tax : Pay GIFT TAX!

14) Question : Do you have any Wealth?
Answer : Yes
Tax : Pay WEALTH TAX!

15) Question : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Answer : Cinema or Resort.
Tax : Pay ENTERTAINMENT TAX!

16) Question : Have you purchased House?
Answer : Yes
Tax : Pay STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) Question : How you Travel?
Answer : Bus
Tax : Pay SURCHARGE!

18) Question : Any Additional Tax?
Answer : Yes
Tax : Pay EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Question : Delayed any time Paying Any Tax?
Answer : Yes
Tax : Pay INTEREST & PENALTY!

20) Question : Is there any tax left besides all above, Sir??
Answer : Yes, we are about to launch the FUNERAL Tax !
You will have to pay this tax before leaving INDIA & its SOIL.

Guys, you are requested to add or suggest any sort of TAX to be paid.

NOTE: Just leave the nuisance part here....!!
All you are requested to please pay the TAX to our Government.

Because, TAX saves our NATION.

It is published for the public interest, the public who could not wish to pay the TAX


Articles to Read :
01. INDIANS=>Don't Buy P-E-T-R-O-L
02. Beware of MOUSE (MOUSE ARM !!!)
03. Surface Computer : Microsoft
04. The Road is Never Long Between Friends !!!
05. Principle of Life !!! By Stephen Covey
06. FLY PEN TOP COMPUTER by LEAP FROG
07. The KPO Industry : New Horizen (Part-I)
08. The KPO Industry : KPO & BPO (Part-II)
09. The KPO Industry : Why GLOBAL concentrated to INDIA? (Part-III)
10. What next ? After the Death of One Love Bird.....
11. Amazing Photos From the Russian Website....
12. The Heaven on the Land....
13. Gorgeous photos of the Nature !!!
14. Awesome Pictures !!!
15. Magical Moving Images
16. 3 Words !!!
17. INDIA : The DARK Side !!!
18. Lightning burst captured in photo !!!
19. ...they take 9 months to download
20. Safe in Daddy's Arms !!!
21. Burning Rainbow !!!
22. Volcano oozes lava into the ocean !!!
23. The TULIP's World !!!
24. The Women World !!!
25. Play like a TOY !!!
26. Singapore Threatened by Poision Spider
27. Innocent Kids : Feel Your Childhood !!!
28. I meet SWAMI at our Factory !!!
29. Two Moons on 27th August !!!
30. Awesome Paper Art
31. Mother Power !!
32. Late Hour Working
33. If you plant honesty, it will determine what you will reap later!!
34. Plushy Airports of UK
35. Friendship : From My Mental Vision
36. Selective Listeneing
37. Online Big Bazar of Promotional Products

0 comments:

Post a Comment